Vacature: Relatiebeheer

Publicaties | WFZ nieuws

Vacature: Relatiebeheer

16-10-2023

Voor het Waarborgfonds voor de Zorgsector (WfZ) is Aardoom & de Jong op zoek naar een enthousiaste en gedreven Relatiebeheerder.

Je bent het gezicht van WfZ naar de verschillende zorginstellingen in jouw portefeuille en benadert deze proactief. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de zorginstellingen en hun stakeholders. In dat kader heb je frequent contact met bestuurders en financials van zorginstellingen en met banken en zorgverzekeraars. WfZ wil ook nieuwe relaties aan zich binden. Daarmee is het een belangrijke taak om zorginstellingen die nog geen deelnemer zijn te benaderen en te bespreken wat het WfZ kan betekenen. Je beoordeelt financiële gegevens en business-/ vastgoedplannen en gaat hierover met de zorginstellingen in gesprek. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van interne (eind)adviezen over de afgifte van nieuwe garanties en voor het bewaken van het risicoprofiel van de zorginstellingen. Je bewaakt het interne proces actief. Naast financiële belangen, heb je ook oog voor beleidsmatige ontwikkelingen en financiering-technische aspecten, en je kunt deze adequaat vertalen naar de individuele risicobeoordelingen.

Wil je met jouw financiële kennis een bijdrage leveren aan de financierbaarheid van de zorgsector? Ben je in staat om nieuwe relaties aan je te binden? Ben je iemand die de vertaling van cijfers naar analyses en adviezen kan maken? Houd je ervan dat elke dag anders is door de diversiteit aan casussen en ben je goed in multitasking? Dan gaan we graag met je in gesprek!

De volledige vacature-tekst en de contactgegevens bevindt zich achter deze link.